Meest gestelde vragen

Elke maaltijdbezorger die werkzaam is voor één van aangesloten bezorgketens van de NLVVM mag zichzelf opgeven voor Maaltijdbezorger van het jaar. Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe lang je in dienst bent.

Nee, helaas kan je alleen deelnemen wanneer je als maaltijdbezorger nog steeds werkzaam bent bij een van de aangesloten ketens.

De NLVVM staat voor Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers. De bezorgketens die zijn aangesloten bij de NLVVM zijn Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo, New York Pizza, FEBO, Sushipoint, Johnny’s Burger Company, Kwalitaria, Eazie en Bakker Bart.

De Nederlandse Vereniging voor Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie in 2019. Als laatste dit jaar voegde Bakker Bart zich bij de NLVVM. Deze elf prominente bezorgketens vertegenwoordigen meer dan 1000 vestigingen en 30.000 werknemers werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. De NLVVM zet zich in voor de verdere professionalisering en veiligheid van de bezorgers van de aangesloten ketens.

Een vette fatbike van La Souris t.w.v. € 1.999,-. Deze eye catcher gaat maar liefst 25 km per uur en zorgt ervoor dat jij in stijl op je werk aankomt. Geschikt voor zowel openbare wegen als off-road terrein, brengt deze fatbike je altijd waar waar je moet zijn.

Je kan inschrijven tot en met 7 oktober 2022.

Grijp je net naast de hoofdprijs? Niet getreurd. Van elke deelnemende bezorgketen wordt er ook een winnaar uitgeroepen. Deze 11 winnaars beleven met elkaar en een vriend(in) naar keuze een exclusieve VIP dag. Je wordt met exclusief vervoer opgehaald voor een dag pretpark (uiteraard met fast lane) en een luxe diner.

Na het inschrijven voer je persoonlijk campagne om zoveel mogelijk stemmen te behalen. Dit doe je door jouw profiel te delen via social media en via je eigen netwerk. Jouw fans kunnen via de website hun stem op je uitbrengen. Stemmen kan tot 4 november. Diegene met de meeste stemmen, claimt de titel Maaltijdbezorger van het jaar en wint de hoofdprijs.

De Maaltijdbezorger van het jaar en overige winnaars worden via Instagram @dagvandemaaltijdbezorger bekend gemaakt op 5 november 2022. Ben jij een van die winnaars dan zal er via de mail direct contact met je worden opgenomen.

Er kan maar één keer per persoon op een deelnemer gestemd worden. Je moet er dus voor zorgen dat je zoveel mogelijk vrienden, collega’s en familie bereikt en zover krijgt om op jou te stemmen.

Nee, prijzen zijn persoonsgeboden en kunnen derhalve niet worden ingewisseld, dan wel aan iemand anders worden gegeven.

Ja! Gun jij jouw favoriete collega ook kans op het winnen van de hoofdprijs? Dan mag je inderdaad je stem uitbrengen op hem of haar als je zelf ook deelnemer bent.

Nee, je kan alleen jezelf opgeven voor de titel. Maar deel vooral de websitelink met diegene waarvan jij denkt dat hij/zij de titel verdient, en laat hem/haar zich opgeven om de prijs te claimen.

Tijdens de VIP-dag word je samen met een vriend(in) een dag rondgereden in een exclusieve touringcar met DJ! We rijden jullie samen met 10 andere winnaars langs de vetste activiteiten van ‘t land. Wat kun je verwachten?

– Beleef hoe het is om in een F1-auto te racen
– Show off your surf skills tijdens een les indoor surfen
– Maak een vrije val bij een indoor skydive training
– Dineren in een toffe zaak met andere winnaars

Cheers!

Aangesloten ketens

De Dag van de Maaltijdbezorger is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Maaltijdbezorgers. De 11 aangesloten ketens vertegenwoordigen meer dan 1000 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgbranche.